Webversie WhatsApp: hot or not?

WhatsApp is tegenwoordig niet meer weg te denken en gaat steeds vaker hand in hand met de werkvloer. Sinds afgelopen woensdag heeft WhatsApp ook een webversie. Contact houden met je vrienden of familie tijdens werktijd wordt dus nog makkelijker gemaakt.

Super handig natuurlijk, je hebt geen last meer van een continue trillend bureau door berichtjes die maar binnen blijven stromen, je hoeft niet meer te typen op een te klein toetsenbord en het grijpen naar je smartphone in het bijzijn van je baas is ook verleden tijd.

Met deze webversie kun je ongestoord je gang gaan.  En wat dacht je van het maken van een groepsapp met collega’s, zodat teamoverleg voortaan gewoon achter je beeldscherm plaats kan vinden.

Maar.. welke consequenties heeft deze ontwikkeling op de productiviteit en de sfeer op de werkvloer? Het is natuurlijk erg verleidelijk om naast je werkzaamheden, iets te vaak je browser met WhatsApp te openen en er op los te chatten en tegenover je collega’s net doen alsof je keurig een verslag aan het uitwerken bent.

Meningen over deze ontwikkeling zullen verdeeld zijn. Wat denk jij, komt de webversie van WhatsApp de werksfeer en productiviteit ten goede of worden er juist irritaties mee gecreëerd?

Laat je mening horen, wij zijn benieuwd!

Acurion