2015, tijd voor goede voornemens

Het nieuwe jaar 2015 is van start gegaan. Een mooi moment om terug te kijken op het afgelopen jaar en na te denken over goede voornemens. Wat ging er goed in uw organisatie en wat gaat u dit jaar anders doen? Acurion helpt u graag een handje om uw goede voornemens op een rijtje te zetten en te realiseren.

‘Er is een manier om het jaar 2015 aangenamer en comfortabeler maken. Denk eens aan uw recruitment activiteiten. Talent werven is leuk, maar het blijft lastig om de juiste kandidaat te vinden die voldoet aan uw eisen en die ook nog eens past bij uw bedrijfscultuur en toekomstvisie’.

2015 is voor u hèt jaar om uw recruitment eens onder de loep te nemen! Dit jaar gaat u werken aan leukere en grotere projecten met de focus op kwaliteit. Uw organisatie bestaat uit een bruisend team van talentvolle collega’s met de juiste persoonlijkheid, motivatie, drijfveren en kennis die ook nog eens passen bij uw organisatie. Daarnaast wordt er aan een imago gebouwd waar uw medewerkers trots en uw concurrenten jaloers op zullen zijn! Dit allemaal zonder dat u daar veel omkijken naar heeft.

U denkt vast, dit is makkelijker gezegd dan gedaan. Goede voornemens halen zelden de eindstreep. Acurion bewijst het tegendeel. Door samen aan uw goede voornemens op het gebied van recruitment te werken zorgen wij samen voor een werkelijk wervend 2015!

Acurion